Casals d’Estiu i de Lleure

 

ELS CASALS D’ESTIU I DE LLEURE

CONTACTA AMB NOSALTRES

 

Oferim Casals de lleure durant el període de vacances d’estiu i en altres èpoques de l’any.
Comptem amb experiència oferint aquest servei a diferents escoles i administracions de la zona de Lleida, a través de la nostra entitat, l’Associació Reintegra i del projecte Caixa Proinfància de l’Obra Social la Caixa on realitzem reforços escolars i casals d’estiu destinats a afavorir la integració social de nens amb situació de vulnerabilitat social.
Treballem entorn als valors de l’entitat i del centre i vetllem per afavorir la responsabilitat, la creativitat, el respecte, la cooperació, la innovació i el treball en equip.

 

El Casal

Cada casal gira entorn a una temàtica (centre d’interès) i s’estableixen uns objectius i eixos de treball que es posen en pràctica en el desenvolupament de les activitats i es treballen a diari amb tots els infants. Tots els casals compten amb un seguiment i coordinació exahustius i es prioritza l’aprenentatge, diversió i desenvolupament personal dels infants.

 

Les Activitats

Integrem activitats diverses per treballar diferents objectius educatius, socials i personals, algunes d’elles són:

– Activitats de reforç escolar

– Activitats de treball en xarxa

– Activitats lúdiques i de lleure

– Activitats esportives

– Activitats de desenvolupament de la creativitat

 

Els Monitors

-Disposem de tècnics/es encarregats de l’organització i coordinació dels casals.

-Disposem d’una borsa de monitors/es per al desenvolupament de les activitats del casal, però podem prioritzar monitors/es de confiança del centre, organització o escola.

-Garantim la professionalitat i/o experiència dels monitors dels casals, a través de les seves titulacions com a monitors/es i/o directors/es de lleure.