Casals d’Estiu i de Lleure

 

ELS CASALS D’ESTIU I DE LLEURE

CONTACTA AMB NOSALTRES

 

Oferim Casals de lleure durant el període de vacances d’estiu, Nadal i Setmana Santa.
Comptem amb experiència oferint aquest servei a diferents escoles i administracions de la zona de Lleida, a través de la nostra entitat, l’Associació Reintegra i del projecte Caixa Proinfància de l’Obra Social la Caixa on realitzem reforços escolars i casals d’estiu destinats a afavorir la integració social de nens amb situació de vulnerabilitat social.
Treballem entorn als valors de l’entitat i del centre i vetllem per afavorir la responsabilitat, la creativitat, el respecte, la cooperació, la innovació i el treball en equip.

 

 

El Casal

Cada casal gira entorn a una temàtica (centre d’interès) on s’estableixen uns objectius i eixos de treball que es posen en pràctica en el desenvolupament de les activitats i es treballen amb tots i cadascun dels participants. Tots els casals compten amb un seguiment i coordinació exahustius on es prioritza l’aprenentatge, diversió i desenvolupament personal de joves i infants.

 

Les Activitats

Integrem activitats de descoberta, de creixement i de connexió per treballar diferents objectius de caire educatiu, social i personal i per enriquir els infants i joves participants. Les activitats concretes, poden variar en funció de cada casal, però algunes d’elles són:

– Activitats esportives

– Activitats de treball en xarxa

– Activitats lúdiques i de lleure (jocs cooperatius)

– Activitats de reforç escolar

– Activitats de desenvolupament de la creativitat
 

El Monitoratge

-Disposem de tècnics/es encarregats de l’organització i coordinació dels casals.

-Disposem d’una borsa de monitors/es per al desenvolupament de les activitats del casal, però podem prioritzar monitors/es de confiança del centre, organització o escola.

-Garantim la professionalitat i/o experiència dels monitors dels casals, a través de les seves titulacions com a monitors/es i/o directors/es de lleure.