Qui som?

DESCOBREIX EL NOSTRE CENTRE DE FORMACIÓ

 

 

“Sobre Nosaltres”

” Alins és un centre de formació de Lleida que es dedica a oferir cursos presencials, privats i subvencionats a particulars, empreses, associacions i altres. També ofereix formacions bonificades, activitats extraescolars, tallers i xerrades dins d’espais d’aprenentatge professional i d’acord amb els interessos i objectius dels seus usuaris. “

 

 

 

” La nostra MISSIÓ “

Oferir formació de qualitat a través de la professionalitat dels nostres docents i vetllar per el desenvolupament de les competències professionals i la inserció laboral de l’alumnat, apostant per un tracte proper, familiar i per la igualtat d’oportunitats.

 

” La nostra VISIÓ “

Ser un centre de formació referent a la ciutat de Lleida en cursos privats i subvencionats que s’adrecin a particulars, institucions, empreses i/o associacions i ser també, una referència en el desenvolupament profesional i personal de l’alumnat, professors i col·laboradors.

 

” Els nostres VALORS “

RESPONSABILITAT – COMPROMÍS – CONFIANÇA – INNOVACIÓ – DEDICACIÓ I ESFORÇ – TREBALL EN EQUIP – TRACTE PROPER I FAMILIAR.

 

 

 

” Principis Corporatius “

Equip Professional

Atenció Personalitzada

Innovació


 

1. Innovació

Estem a l’última oferint cursos de formació de gran qualitat a Lleida; El reciclatge i el coneixement de les noves tendències ens permet oferir la formació que busques adaptada a les necessitats actuals.

2. Equip Professional

Seleccionem els formadors/es segons els seus valors, coneixements tècnics i experiencia profesional com a filtre per oferir cursos de formació d’alta qualitat a la zona de Lleida i a la vegada, obtener un rendiment positiu en l’alumnat.

3. Atenció Personalitzada

Els interessos i necessitats dels alumnes són imprescindibles en la nostra tasca, treballem per conèixer quins són els objectius formatius de cada persona i li oferim la formació de qualitat que necessiten.

 

” La nostra filosofia de treball és la feina ben feta! També és la teva i t’agradaria treballar amb nosaltres? “

Envia el teu CV